Druiven: Alicante Bouchet, Syrah en Trincadeira
Kleur: Robijnrood
Smaak: Een vol zacht rood fruit aroma, met lichte geuren van gedroogd fruit en rook.
De wijn is duidelijk op de tong aanwezig, matig zuur en heeft een middel lange afdronk.
Serveertemperatuur: 17-18 graden
Combineren met: Deze wijn is goed te combineren met vrijwel alle vleessoorten.
Denk daarbij aan biefstuk(rood vlees) maar ook heerlijk bij kip(wit vlees).
Bij pasta’s en ovengerechten komt deze wijn ook goed tot zijn recht.
Kaas; delicaat & nootachtig( Mozzarella, Maasdammer, Brie en Gruyere)
Sterk&Stevig (Goudse belegen tot oud, Cheddar en Manchego)
Scherp ( blauwe kaas en zachte rood schimmel kazen)
Jelle –
Very good flavor
Jeremy –
Een heerlijke wijn zacht en rokerig!